Nyheter

2022-06-15

Ny anställd

Vi hälsar Anton Vistrand välkommen till MEISAB.  Anton är utbildad ventilationsingenjör och har sedan innan erfarenhet som ventilationsmontör samt inom fastighetsskötsel.


2022-03-20

Ny anställd

Vi hälsar Mikael Blixte välkommen till MEISAB. Mikael har mångårig erfarenhet som VVS-montör och har de senaste åren utbildat sig till VVS-ingenjör. Mikael har tidigare varit konsult i ett drygt halvår och har dessutom varit hos oss på praktik i flera omgångar.


2019-11-11

MEISAB utökar personalstyrkan

Vi hälsar Kristian Brangö och Timmy Levén varmt välkommna till MEISAB. Både Kristian och Timmy har flerårig erfarenhet som VVS-ingenjörer och kommer öka vår kapacitet både inom VS, ventilation och energiområdena.


2018-12-06

NYA UPPDRAG

2018 slutar lika bra som det började och vi har nyligen startat ett stort antal nya projekteringar.
Exempelvis:

 • Projektering ventilation och VS för ombyggnad av köpcentrum giraffen. Förutom projektering ska vi vara projekteringsledare och installationssamordnare i projektet.
 • Projektering ventilation och VS för Kv Hjortronet i Snurrom. Ett 15-våningars höghus med lägenheter.
 • Projektering ventilation, styr & VS för ett antal ROT-projekt av äldreboenden i Hultsfreds kommun.
 • Projektering ventilation och VS för renovering av 84 st lgh i kv. Stadsträdgården. Stambyte VS och konvertering till FTX för ventilation.
 • Projektering ventilation för nybyggnad av äldreboende och förskola i Mönsterås. Kv Smörblomman.
 • Projektering VS för nybyggnad av 236 lgh i Snurrrum. Kv. Björnbäret 1
 • Projektering VS och ventilation för Tvättcenter i Kalmar. Tvättunnel, garage och kontorshus.
 • Projektering VS  och ventilation för bostäder i kv. Barret 1. Utvecklingsprojekt för nybyggd modulfabrik där merparten av installationerna byggs i fabrik.

 


2018-09-20

MEISAB utökar personalstyrkan

Vi hälsar Joakim Winblad välkommen som vår 6:e heltidsmedarbetare. Joakim har bakgrund som både vs-montör och VVS-konsult och kommer arbeta som VVS-konstruktör.


2018-01-22

NYTT ÅR & NYA UPPDRAG

2017 var ett väldigt roligt år med mycket utveckling av MEISAB. Vi har anställt, flyttat och utökat våra kompetenser med bla. energikartläggning, energideklarationer. Vi startade över 130 uppdrag under 2017 och nu ser vi med spänning på 2018. Den senaste tiden har vi påbörjat ett stort antal roliga projekt.
Exempelvis…

 • Projektering ventilation på nybyggnad av kontor på Svensknabben.
 • Projektering ventilation kv. lärlingen 6. Totalrenovering av Landstingshuset i Kalmar.
 • Utredningar och projektering VVS för ROT av äldreboende Välengården, Fagerhult.
 • Projektering VS för nybyggnad av KSRR´s nya huvudkontor, fordonsdepå i Moskogen
 • Projektering VS för nybyggnad av en förskolan Vallmon vid Falkenbergsskolan
 • Projektering/förstudier VVS för nybyggnad av 140 lgh ( i etapp 1 ) vid Rifaområdet, Linnéstaden
 • Projektering VVS för nybyggnad av 70 lgh (+55 bostäder) i Färjestaden

Vi fortsätter med mottot att ”varje projekt ska bli ett referensprojekt” och ser fram emot många nya roliga och utmanande projekt under 2018.


2017-07-01

NYTT UPPDRAG

Vi har av Klimatrör fått i uppdrag att projektera VVS för en nybyggnad av 12000 m2 lagerlokal i Rosersberg i Sigtuna. Byggherre är Castellum.


2017-06-29

NYTT UPPDRAG

Vi har fått i uppdrag av Orkla foods Sverige AB att utföra kontroll, prestandaprovningar samt fortlöpande  besiktningar vid uppförande ny energicentral för biobränsle i Frödinge.


2017-06-29

NYTT UPPDRAG

Vi har fått i uppdrag av Orkla foods Sverige AB att upprätta förfrågningsunderlag med teknisk rambeskrivning för ny energicentral vid fabriken i Kungshamn. Energicentralen skall omfatta en ångpanna med tillhörande utrustning på ca . 10 MW


2017-06-29

NYTT UPPDRAG

Vi har fått förtroendet att vara Skanska behjälpliga som installationsledare för nyproduktion av Linné Universitetet, östra UKE. Uppdraget förväntas pågå under 2017-2018


2017-06-27

MEISAB utökar personalstyrkan

Vi hälsar Louise Lord välkommen som vår 5:e heltidsmedarbetare. Louise har bakgrund som VVS-konsult och kommer arbeta som VVS-konstruktör. Louise startar sin anställning den 1/9.


2017-06-23

NYTT UPPDRAG

Vi har fått i uppdrag att rita ventilation för 144 bostäder i Snurrom, Byggherre är I AM HOME och vår kund är Hammarstedh´s.


2017-05-01

NYTT UPPDRAG

Vi har fått i uppdrag att för Hammarstedt´s räkning projektera ny ventilation för en stor ombyggnad av Baronen´s köpcentrum.


2017-03-15

NYTT UPPDRAG

Vi har fått i uppdrag att utföra energikartläggningar för KLS Ugglarps anläggningar i Sverige. Uppdraget omfattar 5 fabriker i södra Sverige